Annonsør-informasjon

Webclick kan tilby responsbasert og billig annonsering. Vi tar betaling kun pr unike besøkende vi sender til din webside. Vi kan også garantere at trafikken vi sender er av god kvalitet. Gjennom vårt system, med både av IP logg og cookies, garanterer vi for at vi kun sender unike besøkende gjennom hele kampanjeperioden. 

Vi kan tilby flere annonseformat. Bannerannonser på 468x60 pixel er den mest vanlige. Og det er også her vi har mest trafikk å selge. Men i tillegg kan vi tilby mindre bannerstørrelser og tekstlinker. Utenom dette får alle annonsører omtale/tekstannonse i vårt nyhetsbrev, dette som en gratis bonus.

Vårt annonsenettverk har også et samarbeid med Adstream.no. Vi kan gjennom dette samarbeidet tilby epostannonsering til våre annonsører. Adstream har 42 000 personer i sin database som har godtatt å motta reklame via mail.

Om du synes dette høres interessant ut, så send en mail til salg@webclick.no

Vi kan behandle din henvendelse via mail, eller du kan velge å bli ringt opp av en av våre selgere.

 

 

 

 

 

 

 Har du en webside med høy kvalitet og med mer enn 1000 besøkende pr dag ? Da ønsker vi i Webclick kontakt med deg. Du kan oppnå bedre vilkår og interessante annonsemuligheter. Ta kontakt på : supersite@webclick.no