Spørsmål og svar

Her er en samling av de mest vanlige spørsmålene vi får fra våre medlemmer. 

Hvordan skal jeg plassere html-koden/banneret på websiden min ?

Etter du har meldt deg på, kan du logge inn på konto, der vil du finne en html-kode som skal plasseres på siden din. Du vil også få tilsendt denne via e-mail. Kopier denne koden ved å merke den med venstre musetast ( dra pilen over teksten slik den blir blå ), trykk deretter på den merkede teksten med høyre musetast. Velg så kopier fra menyen som kommer opp. 

For å lime inn denne koden, må du først åpne det dokumentet der du ønsker å plassere banneret. Plasser musepekeren der du vil lime inn koden, trykk på høyre museknapp og velg "lim inn".  Enkelte Frontpage brukere kan få problemer med at dette ikke fungerer. Om dette skulle skje, anbefales det at man åpner dokumentet i Wordpad og limer inn koden på samme måte.

Hvor mye tjener jeg, og når får jeg betalt ?

Vi betaler 0.50 kr pr unike klikk. Vi har lagt inn et eget system som hindrer juks, så klikk fra samme bruker vil ikke bli registrert to ganger. Vi betaler ut opptjent sum til våre medlemmer en gang i kvartalet. Utbetaling skjer i måneden etter kvartalslutt. Betaling for januar, februar og mars vil altså være på konto i begynnelsen av april. Utbetaling forutsetter at man har en opptjening på 400 kr.

Hvordan kan jeg linke ?

For ordinære kampanjer, godkjennes kun klikk fra banner på en webside. Vi har, som tidligere nevnt, strenge rutiner for hva som godkjennes som et unikt klikk. I tillegg sjekker vi også forholdet mellom bannervisninger og klikk på banner. Om du har en side som genererer flere klikk enn det som er normalt på dette visningstallet, vil vi sjekke dette nærmere. 

Når det gjelder verveprogrammet for Webclick, der vi betaler 5 kr pr nytt medlem man verver, er ikke reglene så strenge. Her kan dere linke oss på alle mulige måter. Dette gjelder også mail, annonsetorg på nettet, newsgroups og ICQ. Forutsetningen for denne markedsføringsformen, er at dere ikke bryter med de normer og regler i det mediet dere benytter dere av. Såkalt "spam" er forbudt, og kan føre til sletting av medlemsskap.

Hva slags sider godkjenner dere ?

Webclick forbeholder seg retten til å avvise sider med upassende innhold. Alle sider skal godkjennes manuelt. Hva som er upassende, er opp til Webclick å avgjøre. Men dette gjelder alltid sider med erotisk innhold, diskriminerende budskap eller som kan oppfattes støtende. Sider kan også bli slettet etter godkjenning, om det er grunnlag for dette. 

Kan man ha flere sider på samme Weblick konto ?

Det er fullt mulig å ha flere sider på samme konto. Det er bare å bruke samme html-koden på alle sidene. Men vi krever at du sender oss en mail om hvilke sider dette gjelder. Om vi oppdager at det kommer trafikk fra sider som ikke er godkjente, kan kontoen bli slettet. 

Hva er forskjell på bannerkode og vervekode ?

Bannerkoden er den du skal bruke for å sende trafikk til annonsørene. Du vil da motta 0.50 kr pr godkjent klikk. Vervekoden bruker du for å verve nye medlemmer. Du vil da motta 5 kr pr medlem du verver.

Hva er forskjellen på godkjente og ikke godkjente klikk ?

For å unngå juks, har vi lagt inn en sperre som gjør at kun unike klikk blir godkjent. Om du klikker på banneret 10 ganger selv innen en kort tidsperiode, vil kun et av disse klikkene bli godkjent. Resten vil stå oppført som "ikke godkjente klikk". Hos Webclick får du bare betalt for unike klikk for å hindre at annonsører må betale for samme person flere ganger per dag. 

Kan jeg endre opplysningene som jeg registrerte ved påmelding ?

Alle opplysninger du har registert hos Webclick kan endres. Og om du ikke har personummer og kontonummer tilgjengelig når du fyller ut påmeldingskjemaet, kan du fylle ut dette senere ved å logge inn på konto med ID og passord.

Har du et spørsmål som du forsatt ikke har fått svar på ? Send dette til support@webclick.no

 

 

 

 

 

 Har du en webside med høy kvalitet og med mer enn 1000 besøkende pr dag ? Da ønsker vi i Webclick kontakt med deg. Du kan oppnå bedre vilkår og interessante annonsemuligheter. Ta kontakt på : supersite@webclick.no