Tjen penger på annonsering

Få en god ekstrainntekt ved å bruke Webclick.no som din annonseleverandør. Vi selger ut din reklameplass og fakturerer kundene. Det eneste du behøver å gjøre er å plassere vår html-kode på webstedet ditt.

Det er svært enkelt  å komme i gang. Velg "påmelding" i menyen oppe til venstre. Fyll så ut skjemaet. Du vil bli bedt om å fylle ut personnummer og bankkonto. Om du ikke har dette tilgjenglig nå, er det fullt mulig å logge inn på din konto hos Webclick.no på et senere tidspunkt for å registrere dette. 

Deretter vil du få en kode som må kopieres og limes inn i html-kodingen på nettstedet. Du kan velge mellom flere bannerstørrelser.  Les vår FAQ om du har vanskeligheter med å få til dette.

Når dette er gjort, er det bare å jobbe ekstra hardt for å få flest mulig besøkende til siden din. Vi vil ta oss av skifte av banner til de forskjellige kampanjene og all annonsørkontakt og fakturering. Utbetaling til medlemmer vil skje en gang i kvartalet. 

 

 

 

 

 

 

 Har du en webside med høy kvalitet og med mer enn 1000 besøkende pr dag ? Da ønsker vi i Webclick kontakt med deg. Du kan oppnå bedre vilkår og interessante annonsemuligheter. Ta kontakt på : supersite@webclick.no